• Bel ons : 023 5382927 / 06 38652658
 • E-mail: speeltuin-dvs@kpnmail.nl
 • Speeltuin DVS
 • Verhuur

  Het speeltuin gebouw is voor verhuur beschikbaar.

  Geeft u een feestje of wilt u een feest organiseren voor iemand anders dan kunt u ons clubgebouw afhuren.

  Helaas na eerdere ervaringen voelen wij ons genoodzaakt om sweet sixteen feestjes niet meer te laten plaatsvinden. Ook hebben wij moeten besluiten dat feesten voor mensen tot 21 jaar alcoholvrij dienen te zijn. Verder kan de zaalhuur alleen op de zaterdag of zondag plaatsvinden. Wilt u toch iets anders vraag dan even naar de mogelijkheden.

  Bij een verzoek om verhuur vragen wij u alvast de datum, de tijden en om wat voor soort feest het gaat door te geven. Tevens willen wij graag weten hoe oud de jarige word. Denkt u bij de tijden ook even aan de tijd voor versieren en opruimen?

  Wilt u graag meer informatie over beschikbaarheid of de prijzen dan kunt u ons altijd even mailen: u krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons. Wij zijn ons er van bewust dat uw spoedig en dat van ons van elkaar kan verschillen. Er is één persoon die over de verhuur gaat dus geeft u haar alstublieft ook de tijd om te reageren. Ondanks dat er praktisch iedere dag wel iemand op de speeltuin is kan het dus gebeuren dat er een aantal dagen overheen gaat voordat u een antwoord krijgt. Geen nood, we reageren beslist.

  Ook hebben wij nog enkele dagdelen beschikbaar voor eventuele clubjes of cursussen ook hiervoor kunt u ons mailen voor verdere informatie.