• Bel ons : 023 5382927 / 06 38652658
 • E-mail: speeltuin-dvs@kpnmail.nl
 • Speeltuin DVS
 • Verhuur

  Het speeltuin gebouw is voor verhuur beschikbaar. U kan helaas niet de hele speeltuin afhuren, die blijft ten alle tijden beschikbaar voor alle kinderen. De kosten zijn € 25,00 per uur waarbij u moet optellen € 25,00 schoonmaakgeld en € 20,00 lidmaatschap.

  De zaalhuur vind alleen op de zaterdag of zondag plaats en is beschikbaar van 10:00 tot uiterlijk 24:00 uur.
  Wilt u toch iets anders vraag dan even naar de mogelijkheden.

  Bij een verzoek om verhuur vragen wij u alvast de datum, de tijden en om wat voor soort feest het gaat door te geven. Tevens willen wij graag weten hoe oud de jarige word. Denkt u bij de tijden ook even aan de tijd voor versieren en opruimen?

  Ons contact formulier vind u onderaan deze pagina. vergeet niet om ook wat in te vullen bij “uw bericht” anders verzend hij niet

   

  Ook hebben wij nog enkele dagdelen beschikbaar voor eventuele clubjes of cursussen ook hiervoor kunt u ons mailen voor verdere informatie.

  Regels

  De zaal, keuken en toiletten zijn schoon als u komt. De zaal, keuken, toiletten en hal behoren geveegd en ontdaan van versiering achtergelaten te worden. De tafels en stoelen die gebruikt worden horen na afloop van het feest schoon en op de verrijdbare ondergrond opgestapeld te worden. Het koffiezetapparaat, de kopjes, glazen e.d. horen na afloop weer schoon te zijn en opgeruimd te worden. Thee-, vaat-, keuken- en handdoeken zijn aanwezig. Helaas hebben wij geen ruimte in onze vuilnisbak voor al uw vuil, dit betekent dat u uw
  vuilnis mee moet nemen.

  In verband met geluidsoverlast maakt u gebruik van onze installatie en is een DJ of levende muziek niet toegestaan.

  Alle regels tijdens de verhuur

  Zo werkt het

  U stuurt een mail of vult onderstaand contact formulier in met het verzoek en wij reageren of de datum nog beschikbaar is. Er is één persoon die de mail behandeld en geeft u haar alstublieft de tijd om te reageren. De mail word op binnenkomst behandeld en zij reageert zeker.

  Bij vastleggen van de huurdatum dient een reserveringsbedrag van € 20,00 contant voldaan te worden. Wij maken dan ook een huurovereenkomst op.  Uiterlijk 6 weken voor de geplande datum moet de gehele borg van € 200,00 betaald zijn (wederom contant). Dit is voor u en ons een bevestiging van de overeenkomst. Restitutie van de som geschiedt na afloop van het feest, mits er geen beschadiging en/of vernielingen zijn. Ook bij schade boven de € 200,00 blijft u wel aansprakelijk.

  Alleen bij aankomst en na afloop mogen er auto’s op het terrein, om uw spullen in of uit te laden. Na middernacht (24:00 uur) is het feest afgelopen.

  Contact via e-mail: