• Bel ons : 023 5382927 / 06 38652658
 • E-mail: speeltuin-dvs@kpnmail.nl
 • Speeltuin DVS
 • Salsa dansen

  Op de maandag of woensdagavond hebben wij (Indien er een cursus loopt) Salsa Dansen verzorgd door Latin Breeze. Zij geven regelmatig proeflessen en bij voldoende animo word er dan een nieuwe cursus opgestart. Blijf dus vooral niet op je gat zitten maar kom een keer kijken zodat ook jij na een cursus je lekker kunt laten gaan op welke dansvloer dan ook. Want jij bezit dan de kennis voor een heerlijke dansavond.

  Over Latin Breeze
  Latin Breeze, gevestigd te Amsterdam, is een dansschool voor Latijns Amerikaanse dans. Wij bieden danslessen in Salsa, Bachata, Merengue, Zouk en Kizomba. Latin Breeze maakt onderdeel uit van Latin Entertainment Productions.

  Latijns amerikaanse dans wordt overal in Nederland beoefend, bij dans- en sportscholen, thuis en op feesten. Wat ons betreft een mooi en zinvol alternatief op stijldansen, disco-, houseparties, etc. Je hoeft niet persé mee te dansen als je op zo’n dansgelegenheid bent, kijken en luisteren is ook leuk. Maar waarom zou je aan de kant blijven staan als meedoen slechts enkele uren oefening vergt, in een plezierige, vriendschappelijke sfeer? En wat te denken van Latin Dance op je verjaardagsfeest, bruiloft of een gewoon bedrijfs- of huisfeest?

  Bij Latin Breeze krijgt iedere cursist voldoende aandacht. Hij of zij kan tijdens de cursus altijd terecht bij de dansleraar met specifieke vragen. Ook biedt Latin Breeze cursisten de mogelijkheid om extra lessen te volgen waarin dieper wordt ingegaan op wensen en vragen van de cursist.

  De docenten van Latin Breeze hebben jarenlange danservaring en hebben verschillende danscursussen gevolgd, o.a. in Nederland, Puerto Rico, Brazilië en Cuba. Wij besteden de nodige tijd aan het verder ontwikkelen van de verschillende Latijns Amerikaanse dansen en bieden cursisten de mogelijk tot dansassistent of docent.